Meld je direct gratis aan

Thuisontvangst vanaf 40 euro

Michelle profielfoto

Profiel: Michelle (24 jaar)

Stuur bericht naar Michelle

Bij deze wil ik mij aanbieden voor thuisontvangst. Vooral duidelijkheid, dit is ontvangst bij mij thuis en ik doe dus niet aan escort. Ik wil mannen vinden die samen met mij willen seksen en een leuke tijd willen hebben. Dit kan al vanaf 40 euro. Heb je interesse dan zou ik dit graag van je horen. Laat ik de prijzen maar even op een rij zetten:

30 minuten – 40 euro

1 uur – 75 euro

3 uur – 200 euro

Anaal is 25 euro extra en klaarkomen in mijn mond ook. Bij de prijs in zit pijpen, zoenen en de seks.

Ik hoop dat je zo een beetje een goed beeld hebt gekregen van wat er allemaal mogelijk is en wat de prijzen zijn. Mocht je andere wensen hebben of een afspraak willen maken dan neem maar contact met mij op. Ik zal dan mijn best doen om jou zo snel mogelijk een goed antwoord te geven.

Misschien tot snel!

X Michelle


Menen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.