Meld je direct gratis aan

Een andere man lijkt mij wel eens fijn

GwnBlond profielfoto

Profiel: GwnBlond (37 jaar)

Stuur bericht naar GwnBlond

Echt een goede reden om mijn man te belazeren die heb ik niet maar het lijkt me gewoon eens fijn een andere man te beleven. Het is nu een aantal jaren hetzelfde en ik ben wel toe aan een beetje afwisseling. Als je dit leest en je denkt mij dit te kunnen geven dan zou ik dit graag van je horen.

Waar ik naar op zoek ben dat is een man die echt zin heeft om sex met mij te gaan hebben. We kunnen dan afspreken en vervolgens meteen sex hebben. Het is dus niet mijn bedoeling om een man te treffen waar ik eerst wat mee moet gaan drinken of eten. Het gaat hier om de sex en dat is ook precies waar ik naar op zoek ben.


Diksmuide op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.