Meld je direct gratis aan

Ik ben een volle vrouw die zeer vrij is

blommetjes profielfoto

Profiel: blommetjes (34 jaar)

Stuur bericht naar blommetjes

Herken jij je in een vrije relatie waar we beiden kunnen doen waar we zin in hebben? We hebben dan alleen sex en verder niets. Ik hoop hier een man te kunnen vinden die hier ook naar op zoek is. Je dient dan wel van een vrouw met een paar pondjes extra te houden want echt mager ben ik niet.

Het zou mij erg fijn lijken om een man te vinden die het ook leuk vindt om een vrijblijvende relatie te hebben zodat we beiden kunnen doen waar we zin in hebben. Ik sta voor veel open en als het gezellig is wil ik ook zeker vaker afspreken. Laten we elkaar maar eens beter leren kennen en stuur me maar een bericht als je geïnteresseerd bent.


Diksmuide op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.