Meld je direct gratis aan

Wie kan ervoor zorgen dat ik ga squirten?

Sadia1964 profielfoto

Profiel: Sadia1964 (45 jaar)

Stuur bericht naar Sadia1964

Mijn vriendin die heeft het er steeds over dat ze spuitend klaar kan komen. Dat is leuk voor haar maar ook best frustrerend om te horen. Dit wil ik ook eens ervaren en ik lijk steeds maar in contact te komen met mannen die dit niet kunnen. Zelf heb ik het ook al geprobeerd door lang en hard te masturberen maar het lijkt maar niet te lukken.

Omdat ike echt wil weten hoe het voelt heb ik dus een oproepje geplaatst. Dat is dol ben op sex dat helpt natuurlijk ook wel mee. Mannen die ervaring hebben hoe ze vrouwen spuitend klaar kunnen laten komen die kunnen een bericht sturen. Misschien kunnen die dan met mij afspreken en mij het leren. Volgens mij moet ik wel met een man daten waar ik mij echt bij op het gemak voel.

Mijn vriendin zegt dat je helemaal ontspannen moet zijn om te kunnen spuiten. Dat is dus voor mij ook belangrijk. Het gaat nu de hele tijd over mij maar het is zeker niet zo dat het alleen belangrijk is wat ik wil. Voor mij is het ook belangrijk wat jij fijn vindt. Wanneer jij je best doet om mij spuitend klaar te laten komen dan heb ik er veel voor over om jou ook goed te laten spuiten. Daar weet ik ook vele leuke manieren voor.


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.