Meld je direct gratis aan

Zoek geen relatie maar wel plezier

Jasmijn4 profielfoto

Profiel: Jasmijn4 (37 jaar)

Stuur bericht naar Jasmijn4

Hallo mannen, ik ben niet op zoek naar een liefdesrelatie maar meer naar een maatje om leuke dingen mee te doen. Nu valt daaronder ook het hebben van sex met elkaar. Op dit punt in mijn leven ben ik nog niet toe aan een serieuze relatie en het heeft er ook mee te maken dat ik nu net weer een paar maandjes vrijgezel ben.

Het zou fijn zijn een man te vinden die er hetzelfde over denkt als ik en waar ik echt plezier mee kan hebben. Bij mijn interesses heb ik al zo goed mogelijk aangegeven waar ik allemaal van houdt en als je denkt dat ik de vrouw voor jou ben dan hoor ik dit graag van je en dan kunnen we misschien een leuk contact gaan opbouwen.


Eeklo op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.