Meld je direct gratis aan

Een leuke vriendschap met meer

Danielle profielfoto

Profiel: Danielle (28 jaar)

Stuur bericht naar Danielle

Ben jij de man die op zoek is naar een leuke FWB? Ik ben Danielle en ik zou het tof vinden om leuke mannen te leren kennen. Met deze mannen wil ik dan een vriendschap met een klein plusje. Hiermee bedoel ik naast de vriendschap ook het bed delen. Dit moet wel geheel vrijblijvend. We kunnen beide gewoon blijven daten en doen wat we willen. Ook zijn wij elkaar geen verantwoording schuldig. Ik ben eigenlijk alleen op zoek naar de lusten en niet naar de lasten.

Mocht je iets eenmaligs willen dan moet ik je helaas teleurstellen. Ik geloof er in dat de seksuele omgang beter wordt als je elkaar een beetje beter leert kennen. Vandaar dat ik ook echt alleen op zoek ben naar leuke vriendschappen met mannen die net dat beetje meer willen. Ik zou graag meer over je te weten komen. Omschrijf jij jezelf in je bericht en vertel je iets meer over je?


Harelbeke op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.