Meld je direct gratis aan

Eerst een chat en daarna anaal genomen worden

B00ntje profielfoto

Profiel: B00ntje (30 jaar)

Stuur bericht naar B00ntje

Mannen die alleen maar snel langs willen komen om anale sex te hebben die mogen mijn deurtje voorbij gaan. Daar ben ik ook totaal niet naar op zoek. Waar ik wel naar op zoek ben dat zijn mannen die houden van anale sex maar die het ook belangrijk vinden om eerst even te bespreken wat we doen op een date. Dat we beide van anale sex houden is leuk maar ik wil wel graag weten wat je verdere voorkeuren zijn.

Het lijkt wel alsof de mannen denk dat als een vrouw sex zoekt dat ze dan maar meteen met de benen wijd gaan liggen. Natuurlijk ben ik op zoek naar regelmatige sex anders had ik mij hier niet ingeschreven. Toch wil ik wel weten met wat voor man ik af ga spreken. Daarom laat ik ook maar meteen weten dat ik hoop een man te vinden die anaal lekker vindt. Dan sluit ik volgens mij al veel mannen uit.

Door eerst een chat te hebben krijgen we een goed beeld van elkaar. Vinden we elkaar dan nog steeds leuk en hebben we nog steeds zin om af te spreken dan kunnen we een date plannen. Misschien  kan dat dan wel op korte termijn. Ik vind wel dat als we hebben gechat en de intentie is er dat we dan ook echt moeten daten. Tijdens de chat kun je mij natuurlijk ook vragen stellen en dan zal ik proberen zo open mogelijk te zijn. Wanneer de date bevalt dan wil ik ook zeker vaker afspreken als de date voor jou ook bevallen is.


Harelbeke op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.