Meld je direct gratis aan

Gezocht: Een man die ik kan vertrouwen

aandaa profielfoto

Profiel: aandaa (31 jaar)

Stuur bericht naar aandaa

Het leven is leuker als je af en toe een man ziet waar je plezier mee kunt hebben. Voor mij moet dit dan wel iemand zijn die ik kan vertrouwen. Iemand waar ik mee kan lachen maar waar ik ook het bed mee kan delen. Ik denk dat als je dit leest dat je dan wel snapt wat ik bedoel. Gewoon plezier maken zonder dat we een relatie aan gaan. Het leven is voor mij al complex genoeg en daar kan ik op dit moment geen relatie bij gebruiken.

Mannen die dit ook zien zitten en die lekker willen spelen en lachen met mij die nodig ik graag uit om mij een bericht te sturen. In dit bericht moet dan wel wat informatie over jou staan. Je zal snappen dat ik ook graag wil weten met wie ik aan het praten ben. Misschien ben jij wel die man waar ik dan snel mee afspreek en waar ik dan plezier mee ga maken.

De foto bij mijn profiel die heb ik zo spannend mogelijk proberen te maken. Je ziet niet alles maar dat zal veranderen als we een date hebben. Dan doe ik de jas uit en mag jij mij helpen de rest uit te trekken. Waar ik dus niet naar op zoek ben dat is een man die direct na de sex vertrekt. Mijn bedoeling is wel om af te spreken met iemand waar ik het voor of na de sex gezellig mee kan hebben. Eenzaam ben ik niet maar ik zou het erg leuk vinden om meer sociale contacten te krijgen.


Deinze op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.