Meld je direct gratis aan

Een leuke kerel om dingen mee te ondernemen

Miranda profielfoto

Profiel: Miranda (38 jaar)

Stuur bericht naar Miranda

Ik ben op zoek naar een leuke kerel om dingen mee te ondernemen. Een kerel die zin heeft om met met mij dingen te doen en leuk af te spreken. Dit kan de ene keer met intiem zijn maar soms ook zonder. Ik heb geen zin aan gedoe en een relatie daar ben ik op dit moment gewoon nog niet klaar voor. Daarom heb ik het idee gekregen om eerst op deze manier een omgang met een man te hebben.

Echte eisen die heb ik nog niet. Ik zoek gewoon een leuke kerel en daar zou ik eerst een drankje met willen doen. De eerste date doe ik nog geen intiem. Hebben we een leuke chemie dan kunnen we een tweede date plannen en dan kunnen we zien wat ervan gaat komen. Ga je mee met mij een drankje doen en lijkt het je leuk om beter te leren kennen?


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.