Meld je direct gratis aan

Dates met mannen in mijn auto

Annpig profielfoto

Profiel: Annpig (36 jaar)

Stuur bericht naar Annpig

Thuis daten dat wil ik niet en dat heeft ermee te maken dat ik een man heb. Deze mag natuurlijk niet weten dat ik mannen zoek om sex mee te hebben. Daarom wil ik graag ergens onderweg afspreken met mannen en dan sex met ze hebben. Lekker geilen en verder niets. Wanneer jij met mij wilt daten dan mag je er ook geen probleem mee hebben dat ik alleen met je afspreek voor de sex.

Wat mij het beste lijkt is om samen eerst te bespreken hoe we dit gaan doen. Daarna gaan we dan samen ergens afspreken en dan wil ik wel dat je bij mij de eerste keer in de auto stapt. Het is niet zo dat ik erg veel eisen heb maar ik voel me dan wel veiliger. Als we vaker af gaan spreken dan ben ik ook bereid om bij jou in de auto te stappen en dan sex met elkaar te hebben.

Op zich ben ik best wel druk dus ik kan niet beloven dat ik iedere keer uren lang af kan spreken. Daarom zou ik het waarderen dat je begrijpt dat we ook af en toe een vlugge date hebben. Begrijp me niet verkeerd het zijn niet alleen vlugge dates maar ook zeker regelmatig dates waar we meer de tijd voor elkaar nemen. Jij mag mij ook laten weten hoe jij dit allemaal voor je ziet. Ik zoek gewoon iemand om regelmatig mee af te spreken en zo lekker elkaar te verwennen.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.