Meld je direct gratis aan

Mannen die orale kwaliteiten hebben

Ambertje83 profielfoto

Profiel: Ambertje83 (33 jaar)

Stuur bericht naar Ambertje83

Veel mannen die zeggen het maar ik kom niet heel veel mannen tegen die het ook echt goed kunnen. Daarmee bedoel ik het beffen. Het lijkt mij fijn om in contact te komen met een man die niet alleen zegt dat hij goed kan beffen maar het ook echt goed kan. Daarom heb ik als laatste redmiddel maar deze oproep geplaatst. Misschien kan ik hier deze mannen leren kennen?

Wat voor mij zo fijn voelt om gebeft te worden is dat je dan meteen al lekker nat wordt. Je komt dus helemaal in de stemming. Dat is wat ik graag wil bij sex. We knuffelen, zoenen en strelen wat. Daarna gaan we een stapje verder en gaan we met het voorspel beginnen. Dat betekent dat ik jou ga pijpen en jij mij gaat beffen. Om heel duidelijk te zijn ben ik dus echt op zoek naar mannen die willen beffen en niet alleen zelf willen genieten met het pijpen. Wanneer je ervan houdt dan kunnen we ook aan standje 69 doen maar dit is niet noodzakelijk.

Hopelijk ben ik zo duidelijk genoeg en zijn er mannen die mij niet te veeleisend vinden. Daar wil ik dan graag meer over weten en als het goed voelt en jij hebt ook een goed gevoel bij mij dan kunnen we gaan daten. Misschien hebben we dan wel een enorm goede klik en kunnen we ook vaker af gaan spreken. Heb je die orale kwaliteiten waar ik naar op zoek ben dan ben ik ook bereid om heel ver te gaan om jouw wensen te vervullen.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.