Meld je direct gratis aan

Veiligheid en hygiëne zijn erg belangrijk bij mij

DuoGenotti profielfoto

Profiel: DuoGenotti (27 jaar)

Stuur bericht naar DuoGenotti

Nu weten we allemaal waarom we op deze website zijn. We willen immers allemaal een leuke date met een spannend persoon. Ik heb mij dan ook voor deze reden ingeschreven en ik hoop echt dat ik hier ook iemand ga vinden voor een spannend contact. Nu is het wel belangrijk voor mij dat alles veilig gebeurt en dat het een fris persoon is waarmee ik afspreek.

Wil je het dus zonder condoom gaan doen of vind je het niet zo belangrijk hoe je ruikt dan hoef je ook geen contact met mij op te gaan nemen. Kun je nu wel aan mijn eisen voldoen dan mag je mij natuurlijk altijd contacteren. Ook als je vragen voor mij hebt dan mag je mij altijd een berichtje gaan sturen.


Opwijk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.