Meld je direct gratis aan

Date voor een eenmalig avontuurtje

avontuur1980 profielfoto

Profiel: avontuur1980 (36 jaar)

Stuur bericht naar avontuur1980

Realiseer je wel dat als je met mij af wilt spreken dat dit dan echt voor een eenmalig iets zal zijn. Ik ga geen verdere afspraken maken. Dit heeft meerdere redenen maar de voornaamste reden is dat ik er slechte ervaringen mee heb. Er is een man geweest waar ik een sexrelatie mee heb gehad. In het begin ging dit goed maar na een paar maanden kon ik er niet meer mee omgaan. Daarom heb ik besloten alleen nog maar one night stands te hebben.

Een one night stand doet voorkomen dat je moet blijven slapen maar dat is niet zo. Als het gezellig is dan kan het wel maar als je liever voor een paar uurtjes afspreekt en dan weer naar huis gaat dan kan dit ook gewoon. Jij moet aangeven waar jij je prettig bij voelt. Dat doe ik ook. Wil je eerst met mij chatten om te weten wat ik lekker vindt dan kan dit ook. Zolang we het beide goed vinden dan is het prima toch?

Na de date hoop ik dat we beide hebben kunnen genieten en dat we een leuke tijd hebben gehad. We gaan daarna weer ieder ons eigen weg. Ik denk dat als je nog nooit eerder een one night stand hebt gehad dat je wel gaat waarderen hoe leuk het is. Wanneer je van tevoren weet dat je maar voor eenmaal afspreekt dan valt het ook niet tegen en daarbij kun jij je dan ook nog eens helemaal laten gaan op de date. Je weet dat je elkaar toch niet weer gaat zien.


Lier op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.