Meld je direct gratis aan

Leuke man verwent vrouwen tegen betaling

18mann profielfoto

Profiel: 18mann (21 jaar)

Stuur bericht naar 18mann

Wil je afspreken zonder verder gedoe en gewoon genieten dan hoop ik dat je eens een bezoekje aan mij wilt brengen. Op dit moment studeer ik nog en kan ik wel een extra zakcentje gebruiken. Daarom wil ik graag doen waar ik goed in ben en dat is sex hebben met vrouwen tegen betaling. Het lijkt mij heerlijk om ook jou lekker te mogen verwennen.

Op dit moment woon ik gewoon alleen en kun je in alle rust bij mij langskomen. Heb je liever dat ik bij jou kom dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk. Het lijkt mij gewoon fijn om hier in contact te komen met dames die geen moeilijk gedoe willen. Met mij spreek je af en dan betaal je mij. Dan gaan we sex hebben. Vond je het fijn, waar ik natuurlijk erg mijn best voor ga doen, dan spreken we vaker af. Je zal geen last hebben van mij dat ik je ga bellen of appen. Je neemt contact met mij op als je zin hebt en dan spreken wij af.

Bij mij zijn vrouwen van alle leeftijden welkom. Ook de vrouwen die niet van mijn leeftijd zijn daar kan ik enorm veel plezier mee hebben. Iets wat ik lekker vind om te doen is het beffen. Daar neem ik ook echt mijn tijd voor en ik wil daar dan ook de vrouw helemaal mee in de stemming brengen. Vind je het lekker om mij te pijpen dan kan dit ook gewoon maar als je dit liever niet wilt dan gaan we plezier met elkaar hebben in verschillende standjes. Het is maar net wat jouw wensen zijn.


Lier op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.