Meld je direct gratis aan

Geile jongen zoekt een lekkere geile man

Geelgast29 profielfoto

Profiel: Geelgast29 (32 jaar)

Stuur bericht naar Geelgast29

Hai, ik ben Ramon en ik ben een jongen die je in kunt huren en daar een lekkere spannende tijd mee kunt hebben. Je betaalt dan een klein bedrag maar dan ben je wel verzekerd van een hele geile date. Bij mij is erg veel mogelijk en ook de meer extreme zaken daar kun je mij voor benaderen.Uiteraard ben ik goed verzorgd als je bij mij komt en kun je ook eerst even lekker rustig wat drinken. Als jij op je gemak bent dan zoeken we de slaapkamer op en daar gaan we ons dan vermaken. Ben je een stukje ouder dan mij dan is het geen enkel probleem en dan kunnen we ook gewoon afspreken. Ook dan zal ik je op een heerlijke manier kunnen verwennen.


Geel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.