Meld je direct gratis aan

Alleen mannen voor bondage

haiku profielfoto

Profiel: haiku (43 jaar)

Stuur bericht naar haiku

Het is vervelend om mannen teleur te moeten stellen maar ik ben echt alleen op zoek naar mannen die met mij aan bondage willen gaan doen. Dit heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt maar dit is wel iets waar ik enorm van kan genieten. Als jij hetzelfde gevoel hebt dan ben jij misschien wel degene die ik zoek.

Op zoek naar een relatie ben ik ook niet. Wat ik wil is een man waarmee ik kan praten over bondage en waarmee ik het natuurlijk ook in de praktijk kan brengen. Het lijkt mij fijn dit weer eens een keer met een leuke man te proberen. Het gaat er dan wel om dat ik de bondage onderga en dat ik vastgebonden wordt. Hopelijk is dit geen probleem.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.