Meld je direct gratis aan

Ben dol op mannen met borsthaar

gniffje profielfoto

Profiel: gniffje (41 jaar)

Stuur bericht naar gniffje

Hallo mannen, leuk hoor om hier een advertentie aan te maken. Omdat ik nieuw ben heb ik geprobeerd om alles maar zo goed mogelijk in te gaan vullen. Als je dus bij mijn voorkeuren kijkt dan zie je ook meteen waar ik allemaal van hou en dat is best wel veel. Iemand die ook voor echte harde sex in is die past het beste bij mij.

Wat ik in ieder geval zoek dat is een man die van anale sex houdt. Dit vraag ik aangezien ik al langere tijd geen anale sex meer heb gehad met een man en daar wordt het nu wel weer eens een keer tijd voor. Hou je daarnaast ook nog van één van mijn andere voorkeuren dan is dat mooi meegenomen.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.