Meld je direct gratis aan

Welke vrouw kan mijn onzekerheden wegnemen?

1995maagd profielfoto

Profiel: 1995maagd (19 jaar)

Stuur bericht naar 1995maagd

Een paar jaar gelden heb ik mijn eerste seksuele avontuur met een meisje van mijn eigen leeftijd gehad. Daarvoor kon ook niet wachten tot het zover was. Toch moet ik helaas bekennen dat het een behoorlijk tegenvaller was. Het meisje was mooi en ik wilde ook echt graag sex met haar. Het was alleen behoorlijk stuntelige en het lukte mij niet om klaar te komen.

Dit heeft mij behoorlijk onzeker gemaakt en daarna heb ik ook een tijdje geen sex gehad. Het vreemde vond ik dat als ik masturbeerde dat ik dan wel klaar kon komen. Toen ik voor de tweede keer sex had lukte het mij weer niet om klaar te komen. Daar heb ik best een tijdje last van gehad. Eigenlijk wilde ik al naar de huisarts maar ik denk niet dat het een medisch probleem is. Als ik masturbeer kan ik wel zonder problemen klaarkomen.

Toen ik op het internet aan het lezen was kwam ik tot de ontdekking dat ik misschien wel te weinig ervaring heb. Sex is spannend en als het misschien te spannend is dan kan dit voor mijn probleem zorgen. Daarom zou ik graag met meer ervaren vrouwen in contact komen. Dit moeten vrouwen zijn die het fijn zijn om met jongere mannen af te spreken. Wanneer jij als vrouw geduld met mij hebt dan zou je mij kunnen laten zien wat ik fout doe. Hopelijk lost dit dan mijn probleem van niet klaar kunnen komen snel op. Dat is ook de reden dat je maagd in mijn naam ziet staan. Ik heb dan wel al twee keer sex gehad maar doordat ik niet klaar kan komen voel ik mij nog steeds maagd.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.