Meld je direct gratis aan

Mag graag een pik in mijn hand voelen

fjjow profielfoto

Profiel: fjjow (36 jaar)

Stuur bericht naar fjjow

Wat ik lekker vind dat is om een lekkere pik van een man in mijn handen te voelen. Vooral als deze in eerste instantie nog een beetje slap is en ik deze daarna steeds een beetje harder voel worden dan ben ik helemaal in mijn element. Het zou dan ook leuk zijn als er mannen van zich laten horen die het fijn vinden om afgetrokken te worden.

Dit is wat ik fijn vind en je mag mij ook laten weten wat jij lekker vindt. Het kan dan bijna niet anders en we zullen dan vast wel tot een compromis komen om er een lekkere date van te maken. Als je meer van mij wilt weten dan mag je altijd contact met mij op gaan nemen en ik antwoord dan snel.


Hoogstraten op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.