Meld je direct gratis aan

Vrouwen die graag aan een pik zitten

123456x profielfoto

Profiel: 123456x (29 jaar)

Stuur bericht naar 123456x

Ben jij een vrouw die graag aan een pik zit en hou je er ook van dat het een grote pik is dan zou ik graag met je in gesprek komen. Wat ik fijn vind dat is om afgetrokken te worden door een vrouw en dit mag ook langere tijd zijn. Pijpen is lekker en neuken natuurlijk ook maar het aftrekken dat zie ik altijd als een perfect voorspel. Omdat ik weet dat niet alle vrouwen daarvan houden hoop ik via dit zoekertje in contact te komen met vrouwen die dit lekker vinden.

Het is een beetje lastig om over jezelf te praten maar ik neem aan dat jullie wel iets meer over mij willen weten voor je een bericht stuurt. Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik een serieuze man ben die sportief is en sociaal. Ook vind ik mezelf gezellig. Dat ik van sex hou zal je niet verbazen anders zou ik niet op deze website staan. De bedoeling is om nu snel met vrouwen in contact te komen die van sex houden. Daar zou ik dan ook op korte termijn mee afspreken.

Wat ik begrijp is dat de vrouwen niet zomaar afspreken en dat ze ook wel een beetje meer van een man moeten weten voor ze een afspraak maken. Wil je graag eerst een (persoonlijk) gesprek dan is dit gewoon mogelijk. We spreken dan ergens af en pas als we er beide een goed gevoel over hebben dan gaan we daten.


Ieper op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.