Meld je direct gratis aan

Het hoeft niet alleen om de sex te draaien

Jessika profielfoto

Profiel: Jessika (33 jaar)

Stuur bericht naar Jessika

Hallo leuke heren, bij mij hoeft het niet alleen om de sex te draaien. Dit klinkt misschien een beetje vreemd omdat dit toch een website is waar mensen met elkaar af kunnen spreken maar ik zou het ook niet erg vinden als het meer zou worden. Als het gezellig is waarom zou je dan niet proberen nog meer van elkaar te genieten.

Toch begrijp ik ook dat het het beste is om te starten met een seksuele date. We kunnen dan zien of we van elkaar genieten. Is dit het geval dan spreken we nog een keer af. Blijft het daarna alleen bij de sex dan is het ook prima maar als er echt gevoelens zijn dan kunnen we er ook proberen een relatie van te maken.


Ieper op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.