Meld je direct gratis aan

Leuke gewillige man met tijd voor mij

maria1 profielfoto

Profiel: maria1 (44 jaar)

Stuur bericht naar maria1

Hallo ik ben een alleenstaande moeder die wel eens iets heftigs wil gaan proberen. Wat ik altijd al lekker heb gevonden dat is om gevingerd te worden. Ook mocht ik dan graag dat er meer dan één vinger gebruikt wordt. Nu lijkt het mij geil om nog een stapje verder te gaan en een hele vuist naar binnen te krijgen.

Het liefste zou ik hier wel een geduldige man voor vinden en het zou ook mooi zijn als dit iemand is die weet wat hij aan het doen is. Overdag zou ik kunnen afspreken als de kinderen naar school zijn maar eventueel zou het ook wel een keer op een avond kunnen. Laat eerst maar weten wat jou het beste uitkomt en dan kunnen we dit verder gaan bespreken.


Menen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.