Meld je direct gratis aan

Zou graag een vuist binnenkrijgen

Warrior63 profielfoto

Profiel: Warrior63 (53 jaar)

Stuur bericht naar Warrior63

Het is misschien vreemd maar wat ik wil dat is het binnenkrijgen van een vuist. Dit doe je dan op een lekkere ruige manier en ik denk dat ik daar enorm van kan genieten. Hoe we het gaan doen dat moeten we nog even zien maar daar zullen we vast wel een manier voor vinden. Het glijmiddel dat heb ik al.Naast dat je mij met je vuist mag neuken kun je nog veel meer dingen met mij doen. Vind je het lekker als ik je rim of als ik je sperma slik? Als dit zo is dan kun je het laten weten en dan zouden we dat ook kunnen doen. Je merkt wel dat ik van het ruige werk ben en ik hoop dat ik meer mannen kan leren kennen die daar ook van houden.


Eeklo op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.