Meld je direct gratis aan

Hard en erg diep pijpen dat voelt goed

Achante profielfoto

Profiel: Achante (25 jaar)

Stuur bericht naar Achante

Hallo, ik ben Achantie en ik zal vast niet de enige vrouw zijn die een voorkeur heeft voor een bepaalde soort sex. Bij mij is het dan orale sex en dan vooral het pijpen van een man. Wat daar zo lekker aan is dat de pik van de man in mijn mond en langs mijn tong. Vooral als de pik dan heel hard aan het worden is en diep in mijn keeltje komt dan geeft dit een fijn gevoel.

Pijpen is ook iets waar ik lang op geoefend heb en waar ik een soort kunst van heb gemaakt. Vooral het begin bij het pijpen vind ik belangrijk. Voor mij voelt het fijn om een beetje plagerig te benaderen. Dit is dus eerst voorzichtig met mijn tong langs de pik van een man te gaan. Dit doe ik dan steeds heviger en sneller. Aan de man voel ik dan wel of hij het lekker vindt of niet. Het is mij al meerdere malen gelukt om een man op deze manier klaar te laten komen. Waar ik niet van hou dat is een man al snel klaarkomt als ik hem aan het pijpen ben. Daarom kan ik soms even wat rustiger aan doen zodat je het wat langer vol kunt houden.

Het is erg lastig om te omschrijven hoe je iemand pijpt. Daarom wil ik de geïnteresseerde mannen vragen een bericht te sturen met daarin de benodigde informatie over ze. Daar mogen ze dan ook in aangeven of ze alleen geïnteresseerd zijn in een pijpdate of in meer. Pijpen wil ik bij iedereen wel doen maar als we echt sex hebben dan wil ik wel wat meer van een man weten. Hopelijk kan men daar hier begrip voor opbrengen.


Eeklo op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.