Meld je direct gratis aan

Lijkt me lekker een man echt goed te pijpen

Anda profielfoto

Profiel: Anda (22 jaar)

Stuur bericht naar Anda

Op dit moment zoek ik alleen mannen voor een pijpdate. Dit zeg ik meteen maar dat dit duidelijk is. Het is voor mij lekker om een man goed te pijpen en om zijn lul goed in mijn mond te voelen. Wil je weten hoe het is om door mij gepijpt te worden dan krijg ik graag een reactie. Ik zie dan wel hoe het loopt en wat we verder gaan doen.

Het pijpen dat is echt mijn specialiteit en ik doe dit diep en hard. Als ik merk dat je het niet fijn vindt dan doe ik het vanzelfsprekend een beetje rustiger aan. Wel zal ik rustig starten en ik vind dan lekker om niet alleen je pik in mijn mond te nemen maar ook je ballen goed te verwennen. Heb je zin om samen met mij dit aan te gaan en ben je bereid je door mij te laten pijpen dan mag je een bericht sturen. Wat ik bij mannen wel waardeer is eerlijkheid. Ben ik je aan het pijpen en vind je het niet lekker dan mag je dan gerust zeggen.

Voor mij is het goed om te weten wat ik wel en niet goed doe. Dan weet ik wat ik de volgende keer beter moet doen. Wil je meer van mij weten of wil je graag met mij in contact komen omdat er nog onduidelijkheden zijn dan hoop ik op je bericht. Mijn hoop is op deze manier vele leuke mannen te leren kennen om mee te daten. Zoals ik zei gaat het alleen om het pijpen. Ik zal dan de eerste date ook niet verder gaan. Hebben we beide het gevoel dat er een klik is dan is er misschien wel meer mogelijk. Toch kunnen we dat na de date beslissen en dan eventueel meteen een afspraak maken voor een tweede date.


Diest op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.