Meld je direct gratis aan

Oprechte en serieuze date gezocht

meiske profielfoto

Profiel: meiske (45 jaar)

Stuur bericht naar meiske

Ik ben op zoek naar een oprechte en serieuze date met een leuke en vlotte man. Zelf ben ik een plezante dame van middelbare leeftijd. Ik ben nu drie jaar vrijgezel na mijn scheiding. Nu bevalt het alleen zijn mij wel alleen begin ik de sex wel te missen. Ik speel wel met m’neigen maar dat is toch anders.

Via deze weg hoop ik een leuke man te vinden die oprecht en serieus is. Het gaat dan wel alleen om een sexrelatie maar daarom wil ik nog wel iemand die er helemaal voor gaat. Buiten de sex zijn we elkaar geen verantwoording schuldig en kunnen we ons gang gaan. Hopelijk klinkt dit aantrekkelijk voor de mannen die deze website bezoeken.


Lede op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.