Meld je direct gratis aan

Neuken zonder zorgen en andere zaken

3mma profielfoto

Profiel: 3mma (33 jaar)

Stuur bericht naar 3mma

Gen zorgen en geen andere zaken waar we ons druk over hoeven te maken. Dat is het soort sex wat ik hoop te vinden via deze website. Natuurlijk is het dan nog maar de vraag of er mannen zijn die met deze situatie om kunnen gaan. Omdat ik echt snel op zoek ben naar een date hoop ik dat er alleen mannen zullen reageren die serieus zijn en die het geen probleem vinden om te bieden wat ik vraag.

Je kunt mij zien als een zelfstandige vrouw die haar leven goed op de rit heeft. Eigenlijk heb ik alles behalve een man om mij mee te vermaken. Nu is het de tijd om daar verandering in te brengen. Daarom deze oproep en de hoop op snelle reacties. Na een korte kennismaking is het dan voor mij al goed om snel de eerste seksuele ervaring met elkaar te hebben. Wanneer je beide de intentie hebt dan moet je niet te lang wachten en het gewoon maar doen.

Misschien vraag jij je af naar wat voor soort man ik op zoek ben als je dit allemaal leest. Toch heb ik niet echt een beeld in mijn hoofd van het soort man wat moet reageren. Het moeten vooral mannen zijn die net zo verzot zijn op sex als ik. Daarnaast moeten het mannen zijn die geen problemen hebben met een vrijblijvende omgang met elkaar. We zijn vrienden die sex hebben en verder zal het ook nooit gaan bij mij.


Oostende op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.