Meld je direct gratis aan

Transgender zoekt nieuwe contacten

Youngster25 profielfoto

Profiel: Youngster25 (27 jaar)

Stuur bericht naar Youngster25

Toen ik mijn vrienden en vriendinnen vertelde dat ik als transgender door het leven wilde gaan kreeg ik niet de reacties die ik had gehoopt. Toch laat ik me niet uit het veld slaan en ik zoek dan ook gewoon nieuwe vrienden. Mijn hele leven val ik al op mannen en dat is nu niet anders.

Als het je wel spannend lijkt om met een transgender af te gaan spreken dan is nu je kans. Uiteraard hoef je er niet voor te betalen en kunnen we een leuke en relaxte date hebben. Ook als je dit nog nooit hebt gedaan dan is dit geen probleem en dan doen we het gewoon rustig aan. Je kunt ook meer van mij te weten komen door een bericht te sturen en ik beantwoord je vragen dan graag.


Menen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.