Meld je direct gratis aan

Wie heeft er een ruime auto?

Funzi profielfoto

Profiel: Funzi (54 jaar)

Stuur bericht naar Funzi

Zijn er hier mannen die een ruime auto hebben waar we een beetje plezier in kunnen beleven. Helaas kan ik niet zoveel over mezelf vertellen want ik heb een relatie en ik wil niet dat mijn vriend erachter komt. Daarom wil ik ook het liefst af gaan spreken op parkings zodat we daar plezier kunnen hebben.

Het zou fijn zijn als je de beschikking hebt over een beetje ruime auto want ik wil het graag in verschillende standjes gaan doen. Het is dat ik de spanning mis en daarom zou ik graag met mannen in contact willen komen die mij kunnen helpen deze spanning terug te gaan vinden. Als we eerst afspreken op parkings dan kunnen we elkaar een beetje leren kennen zonder dat we al teveel over elkaar te hoeven vertellen in de berichten hier.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.