Meld je direct gratis aan

Lekker in mijn kontje genomen worden

JillDSummer profielfoto

Profiel: JillDSummer (28 jaar)

Stuur bericht naar JillDSummer

Wat ik erg spannend vind dat is om lekker in mijn kontje genomen te worden. Dit geeft toch weer een heel ander gevoel en als ik voel dat een man zijn pik in mijn kont wil gaan stoppen dan geeft dit veel voldoening. Het was in het begin even wennen maar nu wil ik bijna niet meer anders en wil ik ook alleen sexdates met mannen die aan anale sex doen.

Misschien kun je aan de foto wel niet goed zien wie ik ben maar als we eenmaal contact hebben dan zal ik je een duidelijke foto gaan sturen. We kunnen dan misschien ook eens af gaan spreken en zien of we echt een fijne tijd met elkaar kunnen hebben. Als het leuk is dan wil ik zeker vaker af gaan spreken.


Lier op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.