Meld je direct gratis aan

Op latere leeftijd buiten sex hebben

1945karel profielfoto

Profiel: 1945karel (69 jaar)

Stuur bericht naar 1945karel

Mijn vrouw is een aantal jaren geleden overleden en ik moet toegeven dat dit erg zwaar was. Bewust heb ik dan ook een tijd voor mezelf gehouden en heb ik weinig gedaan. Er is ook tijd nodig om het te verwerken en ik denk ook niet dat het een schande is. Het zal altijd een donker plekje zijn bij mij maar nu heb ik wel het gevoel dat het tijd is om verder te gaan.

Omdat niemand mijn vrouw zal kunnen vervangen heb ik voor mezelf besloten geen relatie meer aan te gaan en dus ook niet meer te trouwen. Genieten wil ik wel en dat doe ik op meerdere manieren. Wat ik fijn vind dat ik bijvoorbeeld om lekker een biertje te drinken met vrienden. Toch mis ik dan wel de warmte van een vrouw. Wanneer jij mij die kunt bieden en als je het leuk zou vinden om met een oudere, lieve man af te spreken dan hoop ik dat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Een wens van mij is om nog eens buitensex te hebben. Dit is volgens mij erg lekker en dit is ook wel spannend. Het is wel iets wat ik nog nooit heb gedaan. Het lijkt me enorm spannend om ergens af te spreken met een vrouw en om dan te weten dat je buiten sex gaat hebben. Op deze pagina zie ik vele vrouwen staan. Nu hoop ik dat er ook vrouwen zijn die samen met mij een afspraak willen maken. Het liefste zou ik dit dan buitenshuis willen doen.


Mechelen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.