Meld je direct gratis aan

Terug na even weg te zijn geweest

weerterug profielfoto

Profiel: weerterug (31 jaar)

Stuur bericht naar weerterug

Mijn relatie liep toch niet zoals ik had gehoopt en daarom kun je mij hier weer vinden. Misschien herken je mij wel want ik heb hier al eerder ingeschreven gestaan. Als ik een relatie heb dan kan ik natuurlijk met andere mannen afspreken maar nu kan ik dit wel. Daarom sta ik ook weer open voor leuke nieuwe berichten.De mannen die mij berichten willen sturen die moeten zich dan wel realiseren dat ik de eerste keer alleen op een parking afspreek en verder nergens. Dit geeft mij dan de mogelijkheid om de mannen beter te leren kennen. Als we dan een aantal dates hebben gehad dan kunnen we ook bij jou of bij mij thuis afspreken. We kunnen het natuurlijk ook bij één afspraak laten.


Lommel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.