Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Sex Advertenties in Geel


Geile jongen zoekt een lekkere geile man

Hai, ik ben Ramon en ik ben een jongen die je in kunt huren en daar een lekkere spannende tijd mee kunt hebben. Je betaalt dan een klein bedrag maar dan ben je wel verzekerd van een hele geile date. Bij mij is erg veel mogelijk en ook de meer extreme zaken daar kun je mij voor benaderen. Bekijk advertentie »

Graag discrete sex

Helaas ben ik nog steeds getrouwd en dit begint mij steeds meer tegen te staan. Om de spanning een beetje van de ketel te halen ben ik op zoek naar een leuke man waar ik vreemd mee kan gaan. Dit mag dan best een man zijn die een beetje jonger is dan ik.  Bekijk advertentie »

Extreme sex voor een extreme meid

Er is voor mij helemaal niets mis mee om extreem te zijn. Als ik daar samen met een man van kan genieten dan is dat toch alleen maar spannend? Wat toch wel één van mijn favoriete bezigheden is dat is poepsex. Veel wil ik er niet over kwijt want ik denk dat we de details beter privé kunnen bespreken. Bekijk advertentie »

Eigenlijk is mij niets te gek

Wanneer je met mij gaat afspreken dan zal je zien dat er maar weinig dingen zijn die ik niet doe. Dit is ook logisch want als je met elkaar af gaat spreken voor een leuke sexdate dan doe je dit toch om plezier met elkaar te gaan hebben en niet om je preuts op te gaan stellen? Bekijk advertentie »

Sex met een oudere vrouw?

Als je een lekkere jonge kerel of meid bent en je wilt weleens sex met een ervaren vrouw ervaren dan stel ik mezelf graag even aan je voor. Mijn naam is Britt en ik kom uit Geel. Aangezien ik nog dol ben op sex probeer ik nog een aantal keren per weer af te spreken met jongere mannen en vrouwen. Bekijk advertentie »

Dagelijk sex hebben dat is mijn doel

Toen ik achttien werd heb ik besloten om iedere dag sex te hebben. Dit is wel gelukt maar de meeste dagen heb ik sex met mezelf en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Nu ben ik alweer een aantal jaren verder en nog steeds hunker ik dagelijks naar sex. Het moet nu ook maar eens afgelopen zijn en ik vraag dan ook mannen die zich aan mij aanbieden. Bekijk advertentie »

Sexrelatie gezocht

Wat ik zoek is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk want ik ben op zoek naar mensen waar ik een sexrelatie mee op kan gaan bouwen. Dit kunnen dan zowel mannen als vrouwen zijn. Het is voor mij geen probleem om met meerdere mensen een seksuele omgang te hebben en dat mag voor de mensen die reageren ook geen probleem zijn. Bekijk advertentie »

Droog staan zorgt voor frustratie

Helaas sta ik al een hele tijd droog en dat zorgt best wel voor frustratie. Daarom zou ik gewoon met een man in contact willen komen voor sex. Je moet wel netjes en verzorgd zijn en verder stel ik niet veel eisen. Het is wel zo dat ik van pijpen hou en het zou leuk zijn als jij dit ook lekker zou vinden. Bekijk advertentie »

Geen vluggertjes maar passie en avontuur

Vluggertjes daar ben ik niet naar op zoek. Wat ik hoop te vinden dat is passie en avontuur. Dit wil ik dan natuurlijk met een leuke en spontane man. Veel vrouwen zeggen het maar voor mij is het innerlijk echt belangrijker dan het uiterlijk. De sex is volgens mij alleen goed als je het buiten het bed ook gezellig hebt. Bekijk advertentie »

Het leven is mij te braaf geworden

Je ziet mij hier nu omdat ik een leven leef wat mij te braaf is geworden. Daarom zou ik ook in contact willen komen met mannen die mijn leven spannender kunnen maken. Wat al lange tijd geleden voor mij is dat is dat ik een spanking heb gekregen. Iedereen houdt van een ander voorspel en voor mij is dit een spanking. Bekijk advertentie »

Het genieten ontbrak eraan bij mij

Helaas ben ik te lang bij een man geweest waar ik de laatste jaren niet echt genoten heb. Er was bijna geen sex en als we het wel deden dan was het maar even en dacht hij alleen aan zichzelf. Het genieten dat heb ik dan ook best wel gemist de laatste tijd. Dit hoop ik hier dan ook weer te kunnen vinden. Bekijk advertentie »

Lekker in de frisse lucht bezig zijn

Er is niets zo lekker als in de frisse lucht bezig zijn, ik kan hier echt van genieten. Toch bedoel ik hier niet mee om in de tuin aan het werk te gaan. Wat ik graag doe dat is in de buitenlucht sex hebben. Dit kan dan zijn in een bosje maar ook op andere spannende plekken zoals het strand. Bekijk advertentie »

Als het moet kan ik trillend klaarkomen

Als een man precies de juiste plekjes bij mij weet te raken dan kan ik trillen klaar gaan komen. Het is dan ook dat ik een man wil vinden die zijn best wil doen voor mij. Ook ik geef altijd alles om een man het naar zijn zin te maken en ik zou graag hebben dat een man dat bij mij doet. Bekijk advertentie »

Graag een vaste man voor de sex

Hallo mannen, bedankt voor het bekijken van mijn profiel. Wat ik hier hoop te vinden dat is een vaste man voor de sex. Dit lijkt mij fijn aangezien ik dan lekker met een man aan de slag kan zonder dat ik daar een relatie mee hoef aan te gaan. Vrijgezel zijn is best even goed voor mij denk ik en daarom doe ik het op deze wijze. Bekijk advertentie »

Zoek een man voor een vaste sexrelatie

Waar ik naar op zoek ben dat is een man die met mij een vaste sexrelatie aan wil gaan. Naar een liefdesrelatie daar zoek ik nu niet naar aangezien ik nog maar kort gescheiden ben van mijn man. Toch hadden we de laatste jaren al bijna geen sex meer en daarom heb ik wel weer zin in een leuke vent. Bekijk advertentie »

Ik wil graag vernederd worden

Het is al een tijdje het geval maar ik mag graag vernederd worden. Dit is dan natuurlijk alleen in de slaapkamer en ik zoek daarvoor een dominante man. Deze man moet mij dan goed stevig aan gaan pakken en mij behoorlijk willen domineren. Ook een lekkere spanking of goed vastgebonden worden dat is wat ik ook echt fijn vindt. Bekijk advertentie »

Lijkt me leuk een extreme man te ontmoeten

Waar ik echt zin in heb dat is om weer eens een echte extreme man te gaan ontmoeten. Met extreem bedoel ik dan iemand die wel van harde en extreme seks houdt. Als je bij mijn voorkeuren kijkt dan zie je ook meteen waar ik van hou. Dit is absoluut geen tedere seks waarbij we alleen knuffelen. Bekijk advertentie »

Ik ben lief maar ook spannend

Alle mensen die mij kennen die zeggen altijd dat ik zo’n lieve meid ben waar je zoveel plezier mee kunt hebben. Nu ben ik het daar wel mee eens maar toch heb ik ook een hele andere kant die maar weinig van mijn vrienden en kennissen weten. Wat ik altijd spannend vind om te doen dat is om met vreemde mannen in de auto af te gaan spreken. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.