Meld je direct gratis aan

Zoek een man voor een vaste sexrelatie

elisia profielfoto

Profiel: elisia (48 jaar)

Stuur bericht naar elisia

Waar ik naar op zoek ben dat is een man die met mij een vaste sexrelatie aan wil gaan. Naar een liefdesrelatie daar zoek ik nu niet naar aangezien ik nog maar kort gescheiden ben van mijn man. Toch hadden we de laatste jaren al bijna geen sex meer en daarom heb ik wel weer zin in een leuke vent.

Wat ik graag zou willen dat ik om eerst een keer wat met iemand te gaan drinken en als we dan beiden het gevoel hebben dat het gezellig is en dat er seksueel ook een klik is om dan een stapje verder te gaan. Vervolgens kunnen we dan regelmatig een afspraak gaan plannen om elkaar lekker te gaan verwennen. Dit is iets wat ik helemaal zie zitten.


Geel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.