Meld je direct gratis aan

Sex met een oudere vrouw?

Lady_britt profielfoto

Profiel: Lady_britt (45 jaar)

Stuur bericht naar Lady_britt

Als je een lekkere jonge kerel of meid bent en je wilt weleens sex met een ervaren vrouw ervaren dan stel ik mezelf graag even aan je voor. Mijn naam is Britt en ik kom uit Geel. Aangezien ik nog dol ben op sex probeer ik nog een aantal keren per weer af te spreken met jongere mannen en vrouwen.

Oudere personen hoeven dan ook niet te reageren want daar heb ik geen interesse in. Ook zoek ik geen relatie maar alleen sex. Het zijn misschien een paar strenge eisen maar ik kan beter meteen aangeven waar ik naar op zoek ben om zo meteen duidelijkheid te scheppen. Misschien wil jij ook wel graag dat ik bepaalde handelingen bij jou verricht als we gaan afspreken.


Geel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.