Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Spanking advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Gebruik jij je handen of iets anders

Als je mij ziet dan zou je niet denken dat ik een hele stoute meid ben met leuke geile ideeën. Toch is fit wel het geval. Ik vind het vooraf de seks heerlijk om billenkoek te krijgen. Ik wil dan ook graag snel iemand leren kennen die dit fijn vindt om te geven. Hier kun je dan je handen voor gebruiken maar als je wilt ook iets anders. Bekijk advertentie »

Maak jij mijn billen rood?

Hai, ik ben Rosalinde. Ik ben een geile jonge meid die haar seksualiteit aan het ontdekken is. Wat ik te weten ben gekomen is dat ik hou van het ruigere werk. Je mag mij best aan mijn haren trekken en mij ook best bij de keel pakken. Een man die dominant is vind ik wel geil. Bekijk advertentie »

Rondborstige vrouw op zoek naar goede spanking

Ten eerste wil ik laten weten dat ik echt op zoek ben naar een man die mij een goede spanking kan geven. Wanneer jij dat bent dan hoop ik al met je in contact te komen. Verder hoop ik in contact te komen met mannen die van rondborstige vrouwen houden. Wanneer jij dit bent dan zal je geen spijt krijgen van een date met mij. Bekijk advertentie »

Ben altijd al geboeid geweest door SM

Als ik over SM lees of ik zie video’s die daarmee te maken hebben dan vind ik dat erg fijn. To9ch heb ik nog wel weinig ervaring hiermee. Daarom lijkt het mij goed dat ik contact kom met mannen die hier wel ervaring mee hebben. Je zou dan eens kunnen starten met het geven van een lekkere spanning. Bekijk advertentie »

Mijn billen mogen lekker rood worden

Iets waar ik enorm van kan genieten dat is van een spanking. Als een man lekker dominant is en hij verrast mij door mij over de knie te leggen en dan een spanking te geven dan maakt mij dat blij. Het is vooral het gevoel van onmacht wat dan zo lekker is. Je voelt de vlakke hand van de man op je billen. Bekijk advertentie »

Niet praten maar genieten

Als ik lange gesprekken wil hebben dan ga ik wel naar een vriendin toe. De reden dat ik hier ingeschreven sta dat is om hele andere dingen. Waar ik echt dol op ben dat is een spanking. Dit moet dan wel een hele harde spanking zijn. Zolang mijn billen niet rood zijn dan is het niet goed. Bekijk advertentie »

Een harde spanking daar is niets mis mee

Voor mij is er niets mis mee als er een goede harde spanking is. Dit is best lekker en zo kan ik helemaal in de stemming komen. Je legt mij dan over de knie en ik zou het dan wel fijn vinden als je dan eerst mijn kontje lekker gaat strelen. Dit voelt fijn en als ik het dan helemaal niet verwacht dan ga je er een flinke tik op geven. Bekijk advertentie »

Het mag best hard en ruig gaan

Als je een dame zoekt die het allemaal rustig aan wil doen dan kun je beter nog even verder gaan zoeken. Wanneer je op zoek bent naar een dame die het heerlijk vindt om lekker ruig te doen dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mij mag je namelijk goed hard aan gaan pakken. Bekijk advertentie »

Geef jij mij een lekkere spanking?

Zie jij mij al met de billen bloot liggen? Jij mag mij dan een flinke spanking gaan geven. Waar ik wel naar op zoek ben dan zijn mensen die dit echt leuk vinden om te doen. Mensen die mij alleen snel een paar tikken op de billen willen geven en dan sex willen daar zit ik niet op te wachten. Bekijk advertentie »

Als je goed je best doet kan ik zelfs spuiten

Doe je nu heel erg goed je best bij mij dan kan ik zelfs spuitend klaarkomen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden voor. De man moet mij dan eerst een lekkere spanking gaan geven en vervolgens moet het ook wel langdurige sex zijn. Na een spanking vind ik het fijn om een man lang te pijpen en daarna met het eerste standje te beginnen. Bekijk advertentie »

Weet jij ook wat je wilt?

Eigenlijk weet ik heel goed wat ik zelf wil. Kijk maar eens bij mijn voorkeuren en je hebt dan meteen een goede indruk. Toch ben ik ook zoek naar mannen die zelf ook heel goed weten wat ze willen. Wat mij bijvoorbeeld lekker lijkt dan is om weer eens een lekkere spanking te krijgen. Bekijk advertentie »

Zal mijn best doen snel te antwoorden

Als je een bericht stuurt dan zal ik mijn best om je snel een antwoord te gaan sturen. De foto die heb ik genomen zodat je mijn kontje goed kunt zien. Wat ik graag zou willen dat is een man vinden die mij een lekkere spanking wil geven en dit mag dan best een beetje hardhandig zijn. Bekijk advertentie »

Beetje onervaren maar wel veel zin

Aan mijn leeftijd kun je al wel zien dat ik nog niet zo heel veel ervaring heb maar dat wil niet zeggen dat ik geen zin in sex heb. Wat mij erg lekker lijkt dat is als een ruige man mij eens een spanking gaat geven. Hij pakt mij dan ruig aan en gooit mij bij hem over de schoot. Bekijk advertentie »

Spank en neuk mij maar

Als je gezellig over oninteressante dingen wilt gaan praten dan kan ik je niet helpen. Wanneer je wilt gaan praten over sex en als je mij wilt gaan vertellen hoe je mij wilt gaan neuken dan kun je wel contact met mij op gaan nemen. Het is heerlijk om te horen als je een man je verteld op welke manieren deze je allemaal zal gaan neuken. Bekijk advertentie »

Mijn grenzen mogen verlegd worden

Al een tijdje heb ik een profiel en dit heeft mij al vele leuke afspraakjes opgeleverd. Na een tijdje ben ik wel aan het denken gegaan want wat ik wilde ik nu eigenlijk bereiken. De afspraakjes waren heerlijk en er waren ook mannen bij waarmee ik vaker heb afgesproken, toch was het wel vaak hetzelfde. Bekijk advertentie »

Het leven is mij te braaf geworden

Je ziet mij hier nu omdat ik een leven leef wat mij te braaf is geworden. Daarom zou ik ook in contact willen komen met mannen die mijn leven spannender kunnen maken. Wat al lange tijd geleden voor mij is dat is dat ik een spanking heb gekregen. Iedereen houdt van een ander voorspel en voor mij is dit een spanking. Bekijk advertentie »

Het is tijd mijn dromen waar te maken

Ik ben nu op een leeftijd waar het wel eens tijd is om mijn dromen waar te gaan maken. Wat ik wil dat is echt eens een goede spanking krijgen. Tijdens vorige afspraakjes heb ik dit wel aan de mannen gevraagd maar deze gaven mij dan een klap op de billen en daar bleef het bij. Bekijk advertentie »

Mijn billetjes mogen lekker rood worden

Aangezien ik een meisje ben wat behoorlijk stout is geweest de laatste tijd is het wel weer eens tijd voor een goede spanking. Het is echt goed nodig want ik heb heel veel stoute dingen gedaan. Strenge mannen die mij weer eens laten weten dat ik braaf moet zijn die zijn nu dus nodig. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.