Meld je direct gratis aan

Niet praten maar genieten

Hunnybal profielfoto

Profiel: Hunnybal (36 jaar)

Stuur bericht naar Hunnybal

Als ik lange gesprekken wil hebben dan ga ik wel naar een vriendin toe. De reden dat ik hier ingeschreven sta dat is om hele andere dingen. Waar ik echt dol op ben dat is een spanking. Dit moet dan wel een hele harde spanking zijn. Zolang mijn billen niet rood zijn dan is het niet goed.Je begrijpt waarschijnlijk dan ook wel dat ik op zoek ben naar een zeer strenge man. Deze man moet mij flink de les lezen en als hij begint met het spanken dan moet dit rustig beginnen maar steeds een beetje harder worden. Zo kan ik er echt van genieten. Als je dan voor de echte harde slagen een hulpmiddel wilt gebruiken dan is dit voor mij geen probleem.


Oudenaarde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.