Meld je direct gratis aan

Het liefste wil ik zoveel mogelijk leren

lapjespoes profielfoto

Profiel: lapjespoes (26 jaar)

Stuur bericht naar lapjespoes

Het is dan wel zo dat ik geen tiener meer ben maar toch heb ik nog niet heel erg veel ervaring met sex. Dit komt doordat ik jarenlang een relatie heb gehad met een man die maar één standje kende. Vaak heb ik geprobeerd om nieuwe dingen met hem te doen maar dit is mij niet gelukt.

Als ik mijn vriendinnen soms hoor dan frustreert mij dit best wel want deze hebben allemaal heerlijke sex in verschillende standjes. Dit heb ik dus niet en dit zou ik wel graag willen hebben. Mijn hoop is dan ook dat hier ervaren mannen zijn die wel zin hebben om mij meer bij te gaan brengen op het gebied van sex. Als je een stukje ouder bent dan mij dan is dit geen enkel probleem.


Oudenaarde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.