Meld je direct gratis aan

Rondborstige vrouw op zoek naar goede spanking

Angela1971 profielfoto

Profiel: Angela1971 (43 jaar)

Stuur bericht naar Angela1971

Ten eerste wil ik laten weten dat ik echt op zoek ben naar een man die mij een goede spanking kan geven. Wanneer jij dat bent dan hoop ik al met je in contact te komen. Verder hoop ik in contact te komen met mannen die van rondborstige vrouwen houden. Wanneer jij dit bent dan zal je geen spijt krijgen van een date met mij.

Een goede spanking is voor mij een spanking waarbij je mijn billen goed hard spankt zodat ze lekker rood worden verder moet ik het ook echt voelen. Dus ik kom bij je op de schoot liggen en doe mijn broek naar beneden oef mijn rokje omhoog. Jij gaat dan spanken en dat doe je op de manier die jou goed lijkt. Dat kan met een hand maar ook met een hulpmiddel. Wat ik wel wil vragen is dat je eerst rustig gaat starten en dan steeds een beetje harder slaat.

Van tevoren spreken we wel af hoe hard het mag en hoe ik kan aangeven dat het genoeg geweest is. Als de spanking dan voorbij is dan zal ik je bedanken. Als je het lekker vindt om mij van achteren te nemen en dan tegen mijn rode billen aan te kijken dan kunnen we dat regelen. Ook andere standjes of orale sex is mogelijk. Hopelijk kunnen we dan snel samen een hoogtepunt bereiken. Jij doet wat ik lekker vindt en ik doe daarna wat jij fijn vindt.


Sint-Truiden op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.