Meld je direct gratis aan

Strenge meesteres eist de volledige aandacht

Lucymorgan8 profielfoto

Profiel: Lucymorgan8 (25 jaar)

Stuur bericht naar Lucymorgan8

Bij mij kom je niet zomaar. Wanneer je bij mij gaat komen dan eis ik dat ik je volledige aandacht heb. Pas wanneer dit het geval is dan zullen wij gaan afspreken en dan mag je mijn slaafje zijn. Heb ik dan weer het gevoel dat je niet goed naar mijn luistert dan zal er een vervelende tijd voor je gaan volgen.In mijn huis heb ik een speciale kamer waar ik mijn slaafjes ontvang en deze kunnen dan beter ook maar goed voorbereid. Wat ik ga doen dat is je dan eerst vastbinden en dan ga ik beginnen met zweepjes. Mocht je dan nog steeds niet doen wat ik wil dan zullen de straffen alleen maar intenser en heftiger gaan worden.


Sint-Truiden op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.