Meld je direct gratis aan

Buiten vind ik het toch het lekkerste

Manuela34 profielfoto

Profiel: Manuela34 (35 jaar)

Stuur bericht naar Manuela34

Als ik buiten met een man of een vrouw bezig ben dan is dit toch wel het lekkerste. Dit is omdat je dan de wind zo fijn langs je lichaam voelt. Laatst heb ik nog met een man afgesproken en dit was ook buiten op een rustige plek. Toen begon het iets te spetteren en toen wilde hij meteen naar binnen toe.

Naar dit soort mannen ben ik dus niet meer op zoek. Je mag best wel een beetje een bikkel zijn en dat geldt dan ook voor de vrouwen. Als het giet dan kunnen we best naar binnen maar als het een beetje koud is dan kunnen we ons toch aan elkaar gaan opwarmen? Dit is volgens mij dan alleen nog maar fijner.


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.