Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Aziatisch advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Afspreken met mannen in hotels

Hai mannen, De foto is misschien niet heel duidelijk maar ik ben een Aziatische vrouw en ik hoop leuke Belgische mannen te leren kennen. Met deze mannen wil ik dan afspreken hotels. Dit doe ik omdat het veiliger is. Het gaat mij niet om het geld en ik heb er ook geen problemen mee om de helft van de kamer mee te betalen. Bekijk advertentie »

Aziatische ladyboy hoopt op leuke mannen

Heeft het je altijd al eens spannend geleken om af te spreken met een echte ladyboy uit Thailand? Nu is je kans want je leest nu het profiel van eentje. Al een tijdje woon ik in Vlaanderen en daar heb ik al vele leuke mannen leren kennen. Dat ik een goede ladyboy ben dat blijkt wel uit het feit dat mensen echt schrikken dat ik niet honderd procent vrouw ben.  Bekijk advertentie »

Strenge meesteres eist de volledige aandacht

Bij mij kom je niet zomaar. Wanneer je bij mij gaat komen dan eis ik dat ik je volledige aandacht heb. Pas wanneer dit het geval is dan zullen wij gaan afspreken en dan mag je mijn slaafje zijn. Heb ik dan weer het gevoel dat je niet goed naar mijn luistert dan zal er een vervelende tijd voor je gaan volgen. Bekijk advertentie »

Bind mij maar echt goed vast

Tijdens de sex vind ik het lekker om echt goed vastgebonden te worden. Wanneer dit gebeurt dan heb ik echt een machteloos gevoel en dit vind ik enorm fijn. Mijn ex-vriend die was goed in bondage en sinds de relatie over is ben ik nog geen man tegengekomen waar ik ook fijne bondage mee kan gaan doen.  Bekijk advertentie »

Het vreemdgaan geeft mij een lekker gevoel

Dat is het niet echt netjes is dat weet ik ook wel en dat hoef jij mij niet te vertellen. Toch ben ik hier wel op zoek naar mannen waar ik vreemd mee kan gaan. Hier mag mijn man niets van weten. We kunnen vaak afspreken aangezien mijn man toch altijd druk is met zijn eigen zaak. Bekijk advertentie »

Heb zin om te gaan spelen

Wat mij lekker lijkt dat is om fijn te gaan spelen. Dit wil ik dan gaan doen met een man en met speeltjes. Dit lijkt mij de ideale combinatie. We gaan dan afspreken en ik zorg dan dat ik een spannend pakje aan heb. Wat jij dan mag doen dat is het verkennen van mijn hele lichaam.  Bekijk advertentie »

Plas jij over mijn borsten heen?

De foto die heb ik zo mogelijk laten nemen en ik wil hiermee laten zien dat ik best wel lekkere borsten heb. Wat mij nu erg spannend lijkt dat is dat je dan lekker over mijn borsten heen gaat plassen. Dit is toch wel een ultieme wens van mij en ik hoop dat snel eens een keer mee te gaan maken. Bekijk advertentie »

Zin om mij lekker te likken?

Lijkt het je wel wat om mij lekker te likken en om dat dan voor een langere tijd te gaan doen? Wanneer je hier interesse in hebt dat zou ik het graag van je horen. Helaas kan ik je op dit moment geen betere foto bieden en dat heeft als reden dat ik niet herkent wil worden.  Bekijk advertentie »

Spreek in het begin het liefste op de parking af

Als ik begin te daten met een man dan vind ik het het fijnste om eerst op een parking af te gaan spreken. Dit is niet alleen veiliger maar ook makkelijker. Wanneer het toch niets blijkt te zijn na de eerste date dan gaan we ieders ons eigen weg weer. Waar ik wel alleen naar op zoek ben dat is een seksuele date en ik heb geen behoefte aan een relatie. Bekijk advertentie »

Eigenlijk hou ik van alles

Het kan eigenlijk niet zo gek of ik hou er wel van. Met mij kun je een leuke tijd hebben als je een man of vrouw bent en ik hou ook van donkere en blanke mensen. Bij de mannen vind ik zowel kleine als grote pikken wel lekker en ook bij de vrouwen hou ik van kleine en grote borsten. Bekijk advertentie »

Zou graag eens als hoer werken

Al tijden fantaseer ik erover hoe leuk het zou zijn om als hoer te werken. Wat mij vooral zo spannend lijkt dat is het onbekende. Er komt een man langs en je weet niet wie het is maar je weet wel dat je er sex mee gaat hebben. Dat is iets wat mij zo verschrikkelijk spannend lijkt. Bekijk advertentie »

Laat mij maar een stukje met je meerijden

Als je wel eens een cardate hebt gehad dan weet je ook meteen hoe lekker dit is. Zelf kan ik er echt van genieten en dat is om meerdere redenen. Het is makkelijker omdat je niet meteen al je gegevens hoeft te geven en je zo een beetje discreter kunt afspreken. Ook is het erg spannend om in de auto sex te hebben. Bekijk advertentie »

Leuke mannen die best een beetje aan harde sex willen doen

Zijn er hier ook leuke mannen die het wel zien zitten om ook aan harde sex te gaan doen. Neem maar eens een kijkje bij mijn voorkeuren en je ziet dan meteen wat ik bedoel. Wel is het zo dat ik nog bij mijn ouders woon en dat ik dus wel op een neutrale plek of bij jou moet gaan afspreken. Bekijk advertentie »

Op zoek naar meer dan gezelligheid

Vrienden en vriendinnen hebben dat is leuk maar het is vervelend als je niemand hebt om sex mee te hebben. Dit is wat mijn probleem is, ik heb vele vrienden en vriendinnen maar niemand om het bed mee te delen. Vragen aan ze wil ik het liever ook niet aangezien ik dan bang ben ze kwijt te raken. Bekijk advertentie »

Leuke mannen die ook voor anaal in zijn

Wat ik zoek dat zijn leuke mannen die het ook lekker vinden om aan anale sex te doen. Dit is dan anale sex bij mij. Mocht jij het ook fijn vinden om anaal genomen te worden dan kunnen we daar ook vast wel een speeltje voor kopen. Als je hier geen belang bij hebt dan hoeft dit natuurlijk niet. Bekijk advertentie »

Ik hou van veel dingen bij de sex

Hallo ik ben een meisje van Japanse afkomst maar woon al jaren in België. Mocht je graag eens een keer sex willen hebben met een Aziatisch meisje willen hebben dan is dit je kans. Leuke mannen die sla ik zeker niet af aangezien ik verzot ben op sex en minimaal één keer per dag bevredigd wil worden. Bekijk advertentie »

Het wordt weer tijd voor lekkere sex

Aangezien ik alweer een paar jaren alleen ben wordt het wel weer eens tijd voor lekkere sex. Toen ik deze website zag wist ik dan ook meteen dat ik me hier in moest gaan schrijven. Nu hoop ik alleen nog dat er ook mannen zijn die mij de moeite waard vinden om op te gaan reageren.  Bekijk advertentie »

Wie mag ik eens met een dildo nemen?

Wat mij al tijden spannend lijkt dat is om een man eens met een dildo te nemen. Het is nu zelfs al zover gegaan dat ik al een dildo heb gekocht die je voor kunt binden. Ik speel er regelmatig mee maar het is natuurlijk niet echt leuk om te doen alsof. Ik zoek nu een man om echt eens een keer plezier mee te gaan hebben. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.