Meld je direct gratis aan

Op zoek naar meer dan gezelligheid

akshaya profielfoto

Profiel: akshaya (29 jaar)

Stuur bericht naar akshaya

Vrienden en vriendinnen hebben dat is leuk maar het is vervelend als je niemand hebt om sex mee te hebben. Dit is wat mijn probleem is, ik heb vele vrienden en vriendinnen maar niemand om het bed mee te delen. Vragen aan ze wil ik het liever ook niet aangezien ik dan bang ben ze kwijt te raken.

Mijn geaardheid is biseksueel en als je een vrouw bent dan mag je dus ook een berichtje achterlaten.  Wat ik fijn vind om bij een vrouw te doen dat is om een strapon te gebruiken en haar zo te neuken. Het lijkt me ook wel eens leuk om dit bij een man te gaan doen. Mocht je dit ook wel spannend vinden dan hoor ik het ook graag.


Vilvoorde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.