Meld je direct gratis aan

Probeer en nog goed uit te zien

timeflies1 profielfoto

Profiel: timeflies1 (64 jaar)

Stuur bericht naar timeflies1

Als oudere vrouw wil je natuurlijk ook nog in de smaak vallen bij de mannen en ik probeer er dan ook nog zo goed mogelijk uit te zien. Hopelijk lukt dit een beetje en vind je mij ook wel een leuke vrouw als je mijn foto bekijkt. Wat ik hier zoek dat is een man om een lange sensuele erotische relatie mee te beginnen.

Als je dit wel fijn lijkt dan kun je altijd meer informatie over jezelf sturen zoals waar je vandaag komt en wat je allemaal lekker vindt om te doen. Misschien kunnen wij dan wel een leuk en lang contact op gaan bouwen. Aan eenmalige nachten heb ik geen interesse want ik wil niet telkens op zoek gaan naar een nieuwe partner voor de seks.


Aarschot op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.