Meld je direct gratis aan

Wie zegt dat ouder slechter is?

60plusEnSexy profielfoto

Profiel: 60plusEnSexy ( jaar)

Stuur bericht naar 60plusEnSexy

Als je ook vindt dat sex met een oudere dame niets is dan vraag ik mij echt af of je het al eens hebt geprobeerd. Het kan natuurlijk ook zijn dat je met de verkeerde dame sex hebt gehad. In ieder geval zal je bij mij een geweldige tijd hebben en zal je daarna echt niet meer denken dat het niets is om met een oudere vrouw het bed te delen.

Wat mij lekker lijkt dat is om in alle rust te starten. Dat betekent dat we samen lekker genieten van een glaasje wijn en daarna elkaars lichaam gaan verkennen. Dat doen we dan niet alleen met onze handen maar ook met onze mond. Natuurlijk kan ik alleen uit eigen ervaring spreken maar ik weet dat het heerlijk voelt als ik met mijn mond ieder plekje op het lichaam van een man verken. Het lijkt mij erg fijn om met een man in contact te komen die een beetje dezelfde denkbeelden als ik heeft.

Hopelijk plaats ik dit zoekertje goed en zullen er mannen reageren. Wanneer je op mijn leeftijd bent dan wil je geen man meer om mee oud te worden. Die illusie heb ik allang opgegeven. Wat ik wel graag wil is de geneugten van een man ervaren. Een man die warm en sexy is en een man die ook de vrouw in bed wil verwennen. Misschien heb je nog wel vragen aan mij en dan hoop ik dat je deze snel stelt. Ik zal er dan alles aan doen om je snel een antwoord te sturen.


Beringen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.