Meld je direct gratis aan

Ben voor veel te vinden

nobbelke profielfoto

Profiel: nobbelke (25 jaar)

Stuur bericht naar nobbelke

Mijn gedachte is dat je alles eens een keer uitgeprobeerd moet hebben en dat wil ik ook graag met een man doen. Al vele dingen heb ik gedaan waaronder SM en plassex, toch is er nog iets wat ik nog nooit heb gedaan en dat is het doen aan poepsex. Misschien kan ik dat nu eens proberen.

Of het echt iets voor mij is dat zal moeten blijken maar ik wil het wel graag een keer proberen. Het zou fijn zijn om dan een man te leren kennen die dit wel eens heeft gedaan of die er veel vanaf weet. Op dit gebied ben ik echt nog een groentje en daarom zou ik er graag meer over te weten gaan komen.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.