Meld je direct gratis aan

Zou graag eens poepsex met een man proberen

Andreatje profielfoto

Profiel: Andreatje (31 jaar)

Stuur bericht naar Andreatje

Op zich is het best nog wel wat wat ik vraag en ik zou dan ook graag wel enige discretie willen bewaren. Daarom zie je mijn gezicht ook niet op de foto. De mannen waar ik mee af wil spreken die moeten namelijk bereid zijn om aan poepsex te doen. Wanneer je dit niet ziet zitten dan is het goed om een andere dame te vinden om mee te daten.

Het is misschien lastig voor te stellen maar ik was eerder best een brave dame. Aan extreme sex had ik nog nooit gedaan en ik had er zelfs nog nooit over nagedacht. Dit veranderde toen ik eenmaal een man leerde kennen die het fijn vond om aan plassex te doen. Hij was daar zo gepassioneerd in en ik kon daar ook echt van genieten. Vanaf dat moment wist ik ook dat ik graag aan extreme sex wilde doen. Het is een fijn gevoel als je ineens weet wat je al die tijd in je seksleven gemist hebt.

Nu ik vaak aan plassex doe heb ik voor mezelf de keuze gemaakt om ook andere vormen van extreme sex te proberen. Nu is het dan ook de beurt aan poepsex en daar wil ik mannen voor vinden. Omdat het nieuw is voor mij zou het fijn zijn om met de mannen in contact te komen die dit vaker hebben gedaan. Het is niet zo dat je niet mag reageren als je er geen ervaring mee hebt maar een man met ervaring lijkt mij beter. Misschien spreek ik dan al wel snel met je af als je een berichtje stuurt.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.