Meld je direct gratis aan

Zuig en lik graag voor een langere tijd

lickertje profielfoto

Profiel: lickertje (41 jaar)

Stuur bericht naar lickertje

Zuigen en likken dat is wat ik fijn vind om te doen en wat ik graag ook voor een langere tijd doe. Heb je zin om mij aan je lul te laten zuigen dan hoor ik graag meer over je. Het is niet nodig om je hele levensverhaal op papier te zetten. Wat ik wel belangrijk vind dat is dat je aangeeft wat je lekker vindt als ik je pijp. Misschien hou je er wel van om hard en diep gezogen te worden. Er zijn ook mannen die het lekker vinden om een beetje geplaagd te worden. Deze lik ik dan voorzichtig met de tong langs de eikel. Je kunt het mij allemaal laten weten en ik vind het ook erg spannend om dit dan te lezen. Ik stel mij dan al helemaal voor hoe ik dit aan het doen ben.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.