Meld je direct gratis aan

Pijpen en bondage

Angela845 profielfoto

Profiel: Angela845 (24 jaar)

Stuur bericht naar Angela845

Dag mannen, Angela hier en ik wil graag met de mannen in contact komen die meer willen dan neuken alleen. De mannen die ik wil leren kennen die moeten het lekker vinden dat ik ze goed ga pijpen. Daarbij moeten ze dan ook bereid zijn om aan bondage met mij te doen. Ik ben dan degene die vastgebonden wordt.

Het zijn misschien twee specifieke eisen maar ik denk dat het belangrijk is dat ik laat weten wat ik lekker vindt zodat de mannen weten met welke vrouw het ze het bed delen. Daarom hoop ik dat jij ook deze twee zaken lekker vindt. Daarna kunnen we dan daten en kunnen we samen plezier maken. Voor mij is ervaring niet het belangrijkste. Het is belangrijk dat je er net zoveel zin in hebt als ik.

Iedereen moet een keer beginnen met bondage en als het je wel spannend lijkt om een vrouw vast te binden maar dit nog nooit hebt gedaan dan kun je dit gewoon aangeven in je bericht. Voor mij is dit helemaal geen probleem want ik kan jou dan precies laten weten wat ik fijn vindt en hoe ik vastgebonden wil worden. Misschien ben je dan wel een man die mij echt goed kan vastbinden. Wanneer we een beetje op ons gemak zijn en meerdere dates hebben gehad dan zou je mij ook kunnen knevelen. Dit is iets wat ik al langere tijd niet gedaan heb. Laten we eerst kennismaken en als er een klik is dan meteen maar de eerste date afspreken.


Tielt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.