Meld je direct gratis aan

Mannen gezocht om lekker te pijpen

StefBttm profielfoto

Profiel: StefBttm (32 jaar)

Stuur bericht naar StefBttm

Pijpen voor mij dat is een hemels gevoel. Ik denk dat iedereen wel zo zijn voorkeuren heeft en voor mij is dat dus pijpen. Daarbij ben ik ook best wel onderdanig ingesteld en als er mannen zijn die mij dan hard ion de mond willen neuken dan is dat ook iets wat ik erg lekker vind.Naast het pijpen wil ik ook best meer doen maar ik vind het dan wel eerlijk dat jij ook aan kunt geven wat je lekker vindt. Het draait natuurlijk niet alleen maar om mij. Zie je het zitten om met mij te daten dan kun je gerust aangeven wat je naast het gepijpt worden graag nog meer doet. Het is mijn doel om snel een date te vinden.


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.